Om oss

Verksamhetsmål

3Cinno belysning grundades med ett revolutionerande mål: att vara en integrerad leverantör av kreativa, inspirerande och anpassningsbara LED belysningsprodukter för belysning produktionsbolag i alla underhållning marknader. Vi lyfter fram anpassning i vår integration service, delar samma mål som din: att göra belysning speciell.

Att göra belysning en imponerande del av en show, eller helt enkelt att göra en speciell belysning show, är ingen lätt uppgift för varje belysning produktionsbolag som påstår sig ge exceptionell visuell upplevelse. Varför är det? Belysning källa du kan inspireras av är så svårt att hitta eller alltför envis ändras. Då hur kan du verkligen få de speciella element när alla runt omkring dig säger samma sak men gör ingenting?

Vi började 3Cinno belysning avdelning för att erbjuda dig en lösning.

Vi utvecklar inte bara kreativa, flexibla och mestadels DMX-baserad belysningsprodukter, viktigare, vi erbjuder anpassade lösningar.

Vi anser att även en liten förändring på den ursprungliga produkten kan göra en skillnad. Vi anser också att en bra belysning produkt inte bara har den höga standard kvaliteten, det måste vara en som inspirerar människor mest.

Anpassning kan du göra en förändring, hjälper du rymma en förändring, och även erbjuder dig en möjlighet att leda ändra i nöjesbranschen LED belysning.

Vi har för avsikt att engagera dig i denna särskilda tjänst, ta inspiration vidare och hjälpa dig att vinna den kredit du förtjänar.

Än anpassade lösning till produkter, ärintegration service också skräddarsydda gjorde att serva dig på bästa sätt. Varje kund har en unik. Vi märker det, respektera det och behandla det med anpassade servicepaket men samma princip: Låt aldrig du missa en sak.


Integration Service funktioner

Revolutionerande Integration

Ett decennium av erfarenhet tjänar i nöjesbranschen LED låter oss veta ett viktigt faktum: LED visar och belysning är nära förbundna, särskilt när det gäller tillämpningen. Du kommer att hitta inspirerande och anpassningsbar belysning objekt i 3Cinno belysning avdelning, bekvämt, 3Cinno Display institutionen att förse dig med samma kvalitet LED displayprodukter. Våra två LED divisioner arbeta tillsammans för att tjäna dig i hög professionell standard.

Anpassning

Anpassning är ett kreativt sätt att göra din belysning speciell.

Om du är klar att kompromissa med brister hos en produkt.

Om du brinner för att göra din ljusdesign som ingen annan;

Om du är stolt över din kreativitet och hoppas att leda ny belysning förändring och ta inspiration längre;

Vi är här för att din Drömfabriken. En fabrik som gör både produktion och marknadsföring. Du får kredit du förtjänar för att öppna en helt ny marknad av din innovativa idéer.

Kvalitetsinspektion

En av våra metoder för att utveckla nya produkter är att källan från tillverkarna vi vet och partners vi litar på, eftersom vi alltid hålla ögonen öppna för nya element som du gör. Du kommer att överväga för att låta oss köra ärenden och göra kvalitetskontroll. Det är inte bara för att vi vet tillverkning fakta här på denna marknad som baksidan av vår hand, ännu viktigare, det är också därför partnerskapet mellan oss bygger på förtroende.

VIP-Service

Du förtjänar vår vit-handske behandling. Oavsett omfattningen av projektet kunde vara, det finns integrerad support för dig innan, under och efter en försäljning. Även om något går fel, kommer inte det länge.

Hela paketet att gå

Vad du får från oss blir ett lösningspaket. Överallt där du använder satsen, gör vi saker till att låta dig använda det smidigt.

Tid-medvetna

Det finns inget sådant som tid, var aldrig och kommer aldrig att bli. Vi är tid-medvetna människor. Service för du kommer att vara snabb, snyggt och aldrig missa en sak.


Kärnvärde

Vi är inte rädda för att vara som vi är, eftersom vi är modiga att starta en förändring och tar en vägen mindre reste.

Vi tvekar inte att göra vad vi tror är bra, eftersom vi är övertygade om att gå vidare med anpassning och göra skillnad.

Vi undrar inte om det är en perfekt tid att börja, eftersom vi är koncentrerade för att skapa en innovativ integration service som kommer att vinna era applåder.

Som en integrerad grupp växer 3Cinno att vara din pålitliga partner.