Anpassning

För antingen en show, eller en händelse, eller någon evenemangsarena som behöver färg, finns det en stor chans att du hittar belysning produktion är den mest svåra och komplexa delen. Särskilt när det gäller komplicerade sätt att ställa in och plocka isär och anslutning som gör också ditt huvud yr.

Man kan säga att dessa belysningsprodukter är höga underhållskostnader och alltid få problem; men man kan också säga det är exakt den styrka de har: flexibilitet. Som en viktig del i vår tjänst för integration kan anpassning du utnyttja en som.

En myt om anpassning...

Anpassning kan vara skrämmande utsikter för många av er, eftersom du tror det tar en massa tid att gå igenom tekniska detaljer och också kostar betydligt.

Men som bara händer när anpassning baseras på brist på sakkunskap och en rip-off.

Genom att kringgå traditionella kanaler, erbjuder professionell teknisk support och få kontakt med kunder direkt, kan vi leverera anpassning tjänsten som du hittar otrolig.

Anpassning tjänsten belyser

-Ändring av produkter
Underhållning LED belysning produkter tillgängliga på marknaden kan komma till hands för en produktion av belysning. men det blir inte alltid som det när din belysning produktion har ett särskilt behov. Faktum är, ingen två shower är likadana och de förmodligen förvänta sig olika smaker från ens samma belysning artikeln.

Anpassning kan du ändra färdiga belysningsprodukter för särskilda krav. Du kan få en anpassad längd, en anpassad diffusor, anpassade vattentät metoder eller mer möjligt anpassade lösningar. Vi anser att även en liten förändring på den ursprungliga produkten kan göra en skillnad.

 - Helt nytt ljuskoncept
Om du inte hittar en lämplig belysning objekt som passar din produktion bland så många befintliga alternativ; Om du är inspirerad av en av dem och producera en helt ny belysning idé; Vi är här för att erbjuda dig alternativ för att anpassa den.

Du nyskapande begreppen får tillämpas endast på din specifika produktion i början. Men det kan finnas chans att du kommer att öppna en helt ny marknad på grund av den. När det händer, måste du få kredit du förtjänar. Vi lovar aldrig att du missar som. Vi avser att arbeta med dig och gå igenom vad det tar att legitima processen. Vi kommer att tillhandahålla Ursprungliga idén skydd och upprätta ett partnerskap av Muverkliga fördel.

-Anpassad belysning lösningspaket

Än gäller anpassning för vissa produkter, levererar vi även anpassade lösningspaketet. Baserat på vår kompetens och förståelse för dina behov, kommer vi se till att allt du behöver i ett projekt tas om hand för. Från flash-design eller 3D projektion, till val av produkter, till kundservice support, är en integration service också skräddarsydda att ge dig ett helt paket att gå.